Home Bedrijf Ik Gezin Hoe gaat het op je werk? Tarieven Afspraak maken
Home  // Relatie coaching 

Relatie coaching

De liefde vormt één van de redenen van aantrekkingskracht binnen relaties maar kan tegelijkertijd ook blind maken. Daardoor zie je niet altijd even helder wat er nog meer aan karaktereigenschappen van je partner is te ontdekken. Tijdens een relatie kan een van de partners of jullie beiden merken dat je uit elkaar bent gegroeid. Als je dit beseft, is het belangrijk om te onderzoeken hoe deze verwijdering tussen jullie is ontstaan. Als eerste maken we samen een persoonlijke reis volgens een bepaald systeem "Systemisch waarnemen". Het inzicht die dan bij beide ontstaat, geeft kracht om opnieuw of niet meer voor elkaar te gaan.

De gesprekken ronden we gezamenlijk af met deze nieuwe inzichten en datgene wat jullie verbindt en verblindt. Daarbij geef ik duidelijk aan hoe jullie alles uit de relatie kunnen halen wat erin zit en hoe de relatie een tweede leven kan krijgen.

Wil je meer weten over mijn werkwijze, stuur dan gerust een berichtje.

Met dit inzicht zie je jezelf en begrijp je de ander.

Reacties Relatie coaching:

Mijn man en ik hebben bij Inigo relatietherapie gedaan met de methode 'systemisch waarnemen'. We vonden de uitkomst een "eye opener", het was heel verhelderend. Niet alleen onze relatie is gegroeid en verstevigd, als extra cadeautje hebben we veel over onszelf geleerd. Alles wat we hebben ontdekt, is een toevoeging voor onze relatie en neemt niemand ons nog af.

Hartstikke bedankt, Inigo! 

 

Een reactie van een relatie coaching 2016

Na een relatie van 8 jaar, merkten mijn vriend en ik dat we steeds meer uit elkaar groeiden. Het voelde alsof we vastgeroest zaten in onze relatie, de sleur was erin geslopen, we communiceerden niet goed meer en begonnen ons te irriteren aan de ander. Het krijgen van kinderen stelden we zelfs uit omdat het vertrouwen in de relatie ver te zoeken was. We waren op een punt aangekomen dat we afstevende op een relatiebreuk. 

Een vriendin die ik in vertrouwen had genomen, raadde ons aan om geen beslissingen te nemen voordat we hadden uitgezocht of onze relatie nog kans had. Via haar kwamen we op het juiste moment bij Inigo terecht, die met een frisse kijk en speciale methode (systemisch waarnemen) ons andere kanten van elkaar en onszelf liet zien.

We hebben er geen seconde spijt van gehad dat we deze mogelijkheid als laatste redmiddel hebben aangepakt.  Onze band is versterkt, de relatie is veel leuker en hechter geworden. De sleur is verdwenen, we begrijpen elkaar beter dan ooit tevoren en praten nu vaker en makkelijker.

 

Inigo, namens ons allebei ontzettend bedankt voor de fijne manier waarop je ons als coach hebt gesteund en geholpen.

 

Home Nieuwsbrief Links Contact
Coach & Counseling Bedrijf Ik Gezin Hoe gaat het op je werk? Tarieven Afspraak maken Even voorstellen
© 2023 Inigo Poort - Trainer & Coach
Powered by Streamless 9.1.4